Website 2de leerjaar!

Omdat ik jullie regelmatig een mailtje stuurde met info, correctiesleutels e.d. en dit eigenlijk toch allemaal losse info was die niet gebundeld werd, heb ik besloten om een website te maken voor onze klas!  Ik heb er hard aan gewerkt en hij is gebruiksklaar.  Zo zit alle info bij elkaar op de website en is het duidelijk en overzichtelijk voor iedereen.  Er kunnen nog dingen wijzigen of toegevoegd worden aan de website.  Dus bekijk deze regelmatig met je kind.  Er zitten schoolse taken in, correctiesleutels, knutseltips voor Pasen, een anti-verveelhoek, filmpjes, …  Je kan ook steeds doorklikken en zo op andere websites geraken.  Op de homepage staat een knop “Onze virtuele klas”.  Het is de bedoeling dat via deze weg contact kan opgenomen worden met de juf en andere leerlingen.  Maar hier gaan we een vast tijdstip voor afspreken.  Gebruik deze knop dus voorlopig nog niet.  Ik verduidelijk de komende dagen nog (via de  nieuwe website) hoe we hier zullen mee werken.  Neem je tijd en ontdek samen met je kind wat er allemaal te vinden is op de website van het tweede leerjaar.  Hopelijk beleven onze kinderen er veel plezier aan!

Dit is de link om op de website te geraken: https://sites.google.com/sintjanschool.be/2de-leerjaar/homepage

Met vriendelijke groeten,

juf Kim