Update ivm met corona

Op maandag 12/10 was er in het tweede leerjaar een stagiair (= een noodzakelijke derde)  aanwezig in het tweede leerjaar. Zopas hebben we vernomen dat deze student een positieve coronatest heeft afgenomen. Het ging hierbij om een oppervlakkig contact.

Alle ouders van het tweede leerjaar werden reeds telefonisch op de hoogte gebracht. Ook de andere ouders willen we via deze weg op de hoogte brengen.
De kinderen van het tweede leerjaar worden voorlopig niet getest, tenzij ze symptomen hebben. De kinderen van het tweede leerjaar blijven naar school komen, maar worden tot en met 26 oktober terug in hun klasbubbel gescheiden van de andere kinderen. Deze kinderen moeten buiten de schoolmuren hun sociale contacten ook beperken (dus geen hobby’s, geen familiebezoek,…). Voor de broers en zussen, mama ‘s en papa ‘s van deze kinderen gelden deze maatregelen niet.

Ook het contact van de stagiair en juf Kim wordt als oppervlakkig beschouwd, maar zij zal zich preventief laten testen.