Update i.v.m. heropstart

Gisteravond om 22.15 uur kregen we van de overheid het bericht dat vanaf 5 juni de lagere school kan heropenen. Op hetzelfde moment kwamen ook de nieuwe richtlijnen. Momenteel zijn we bezig om die door te nemen, want hoewel er een aantal versoepelingen zijn, zijn er ook een aantal dingen i.f.v. de veiligheid en hygiƫne die blijven.

Hoe heel de opstart er zal uitzien na al de wijzigingen, dat moeten we intern nog uitmaken, want nu ligt de puzzel toch anders dan verwacht. En de veiligheid van kinderen en personeel staat voorop! Van zodra we dit weten, communiceren we dit onmiddellijk.

Voor de opvang volgende week verandert er nog niks. Kinderen van 1,2 en 6 kunnen naar de noodopvang van de school komen. Ouders van deze kinderen krijgen vanavond een mail om in te schrijven.

Kinderen van 3, 4 en 5 kunnen (tot nader order) naar de noodopvang van de gemeente. Deze kinderen moeten inschrijven bij de dienst BKO.