Noodopvang tijdens paasvakantie voor schoolgaande kinderen tot 14 jaar (mededeling van dienst BKO)

De Buitenschoolse Kinderopvang en de scholen van Heist-op-den-Berg blijven tijdens de paasvakantie (6-17 april) instaan voor de noodopvang van schoolgaande kinderen tot 14 jaar.

Team Buitenschoolse Kinderopvang wordt het centrale aanspreekpunt.

Waar en voor wie

Het basisprincipe blijft dat ouders hun kinderen maximaal thuis opvangen.

Voor de kinderen van ouders met een cruciaal beroep, sociaal of medisch kwetsbare kinderen en kinderen met een kwetsbare thuissituatie blijft ook tijdens de paasvakantie de opvang gegarandeerd.

De Heistse basisscholen en secundaire scholen blijven noodopvang voorzien voor hun leerlingen  zoals op schooldagen, binnen de normale schooluren.

Enkel Go! Atheneum Heist en Kleuterschool Wiekevorst vormen daarop een uitzondering.

De kleuters van kleuterschool Wiekevorst kunnen in een afzonderlijke groep  en met eigen begeleiding gebruik maken van noodopvang die georganiseerd wordt  in de lagere school van Wiekevorst. Er zijn namelijk infrastructuurwerken gepland in de kleuterschool tijdens de vakantie.

Go! Atheneum Heist is tijdens de  twee weken paasvakantie gesloten. De ouders van leerlingen van die school met een opvangnood nemen best contact op met de Buitenschoolse Kinderopvang.

Voor kinderen die ook buiten de normale schooluren voor- en/of na-opvang nodig hebben is er – net zoals nu al het geval is – tijdens de paasvakantie dagopvang tussen 7 en 18 uur in de Boonmarkt, Boonmarkt 15 in Hallaar. Eer wordt rekening gehouden met de reeds bestaande contactbubbels. De opvang gebeurt in kleine afzonderlijke groepen met vaste begeleiding van de Buitenschoolse Kinderopvang.

Kostprijs

De dagopvang in de scholen en door de Buitenschoolse Kinderopvang is tijdens de paasvakantie gratis.

Inschrijven voor dagopvang in de scholen doe je bij de school van je kind.

WAT BETEKENT DIT VOOR ONZE SCHOOL?

Kinderen die gebruik maken van de noodopvang in onze school verwittigen ten laatste op zondag van de daaropvolgende week of ze komen en op welke dagen ze komen. (mail: directie@sintjanschool.be   of telefoon 014/ 26.09.83. ).

Inschrijven voor dagopvang in de Boonmarkt doe je  bij de Buitenschoolse Kinderopvang, telefonisch of met een mail (contactgegevens onderaan).

Voor de buitenschoolse kinderopvang kan je inschrijven of annuleren tot 24 uur vooraf.

Wij hopen hiermee op een veilige en verantwoorde manier tegemoet te komen aan ieders opvangnood.

Meer info

Buitenschoolse Kinderopvang Heist-op-den-Berg, 015 25 76 98, bko@heist-op-den-berg.be

Ma-wo-vr: van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur

Di–do: van 9 tot 12 uur