Laatste werkdag voor een welverdiende vakantie!

Lieve ouders en kameraden van het derde,

Het is leuk om te zien dat er zoveel jongens en meisjes zo enthousiast zijn over de opdrachten van de challenge! De resultaten zijn allemaal te bekijken op onze klaswebsite, waarvan hier nog eens de link: https://sites.google.com/sintjanschool.be/derdeleerjaar/homepage

Morgen is het de laatste werk/schooldag, als ik het op bingel zo bekijk zijn de meeste leerlingen met alle oefeningen klaar. Er zijn er ook nog een paar die nog niet zo hard hebben gewerkt als anderen… Zoals ik al eerder zei: het is belangrijk dat de leerstof zo goed mogelijk opgefrist blijft, de afgelopen drie weken waren geen vakantie, die begint pas zaterdag! In de vakantie is het natuurlijk niet de bedoeling dat jullie zo hard werken als de afgelopen weken. Ik ben nog steeds trots op jullie dat jullie ZO hard jullie best hebben gedaan de afgelopen weken.

Wat de challenge betreft, als jullie zin blijven hebben om hiermee verder te gaan, mag dat natuurlijk altijd! Ik sta ook in de vakantie nog paraat om de website up-to-date te houden met jullie foto’s en filmpjes. Ook als jullie iets anders willen laten zien kan ik dit delen via ‘Berichtjes van klasgenoten’ op de website.

MORGEN: online videochat in de VIRTUELE KLAS:

Morgen ben ik tussen 10u en 11u aanwezig in onze virtuele klas (zie onze klaswebsite voor meer informatie). Jullie zijn allemaal (ook ouders) welkom in onze virtuele klas om eventueel vragen te stellen of om gewoon eens bij te babbelen!

Hopelijk tot morgen in de virtuele klas!

Groetjes,

juf Nina