Inzameling batterijen – dubbele puntenactie

Beste ouders, 

De afgelopen tijd hebben jullie samen met de leerkrachten dubbel zoveel moeite gedaan om  de schooltijd van jullie kinderen veilig en vlot te laten verlopen. 

Bebat wil onze school bedanken en organiseert van maandag 19 april 2021 tot en met  14 mei 2021 een Dubbele Puntenactie. Dat hebben jullie dubbel en dik verdiend!  

Gedurende 4 weken krijgt onze school dus niet 1 maar 2 punten per ingezamelde kilo  gebruikte batterijen. Dat is dé ideale gelegenheid om het puntensaldo van onze school  een extra boost te geven. Help ons te sparen voor allerlei toffe spullen (didactisch materiaal,  sport- en spelmateriaal,…) en breng je gebruikte batterijen in die periode zeker binnen. 

Veilig en eerlijk batterijen inzamelen 

Opgelet! Enkel huis-tuin-en-keukenbatterijen zijn toegelaten voor de inzameling op school. Industriële en professionele batterijen tellen niet mee voor de actie. Niet zeker of je een  bepaalde batterij mag meegeven? Vraag het even na bij de Bebat verantwoordelijke van de  school of kijk op de affiche die boven de inzamelunit van Bebat hangt. 

Meer informatie over de actie vind je op de Bebat blog! 

Vriendelijke groeten, 

De directie en het lerarenteam 

Robbe_IetsmetTechniekBEBAT | Welkom in de Lumap webwinkel: bestel hier uw papier,  knutselmateriaal, schrijfwaren en veel meer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.