Interscholenzwemwedstrijd

Door de gemeentelijke dienst “Sport en recreatie” worden er voor de scholen twee belangrijke sportieve evenementen ingericht.

Op 28 september deden we mee aan de Interscholencross en op 19 februari kan je deelnemen aan de Interscholenzwemwedstrijd.

Omdat we sport op school erg belangrijk vinden, hopen we dat veel jongens en meisjes hieraan zullen meewerken. Maar we rekenen ook op uw medewerking, beste ouders.

Om aan de zwemwedstrijd te Heist-op-den-Berg deel te nemen, is het wel nodig dat uw kind een lengte van 25m ononderbroken kan zwemmen. Ze hoeven daarom geen wedstrijdzwemmers te zijn!

De Interscholenzwemwedstrijd gaat door op woensdagnamiddag 19 februari 2020 om 14.00 uur (1ste en 2de lj., omkleden vanaf 13u30), om 15.00 uur (3de en 4de lj., omkleden vanaf 14u30) en om 16.00 uur (5de en 6de lj., omkleden vanaf 15u30) in het gemeentelijk zwembad (Lostraat).

De individuele proeven gaan telkens over 25 meter.

Als uw kind wil deelnemen, vragen we onderstaand strookje (of een zelfgeschreven briefje) vóór 31 januari 2020 in te vullen en mee te geven naar school.

De directeur,

Christel Lambrechts

Katrien Straetmans

✂————————————————————————————————————————————

Mijn kind(eren):

…………………………………………..……….. leerling van het ………… leerjaar

zal/zullen op woensdag 19 februari 2020 deelnemen aan de Interscholenzwemwedstrijd.

Handtekening ouder(s),     ………………………………………..