Inschrijvingen

Het decreet inschrijvingsrecht, voor de kleuterschool en de lagere school, regelt alles wat te maken heeft met het inschrijven van uw zoon of dochter in de school van uw keuze op het grondgebied van Heist-op-den-Berg.

Binnen de basisscholen van Heist-op-den-Berg maakten we de volgende afspraken voor de inschrijving voor het schooljaar 2021-2022, voor alle kleuters geboren in 2019 en voor alle andere kleuters en leerlingen van de lagere school.

• Broers en zussen van kinderen die al op school zijn ingeschreven en kinderen van het personeel, krijgen voorrang bij de inschrijving. Deze voorrangsperiode start op 1 februari 2021 om 8.30 uur en eindigt op 26 februari 2021 om 12.00 uur.
  • De andere inschrijvingen starten op dinsdag 23 maart 2021 om 9.00 uur.

Let op: de inschrijving is pas definitief als u het formulier op school bent komen ondertekenen!  U zal hiervoor gecontacteerd worden door de school.

Indien u nog vragen heeft, mag u altijd contact opnemen via mail (directie@sintjanschool.be) of via telefoon (014/26.09.83)