Helm op!Fluo top! Gaat van start

Jaarlijks neemt onze school deel aan de actie ‘helm op fluo top!’ die loopt van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie.

We willen de kinderen aanmoedigen om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar school te komen. Hoewel we het hele jaar door de kinderen aanmoedigen om hun fluohesje te dragen en een helm op te zetten, willen we er tijdens de ‘donkere’ dagen nog eens extra de nadruk op leggen. Dit doen we m.b.v. een beloningssysteem.

Wie ’s morgens met een fluohesje naar school komt, krijgt een sticker. Ook een fietshelm levert een sticker op. Met deze stickers kunnen de kinderen sparen voor leuke beloningen.

Vanaf maandag starten we, dus sparen maar! Ook kijk uit wijdde op 7 november een aflevering aan de actie: