doodle online lezen

Graag wil ik in de week van 27 tot 30 april 2020 alle leerlingen van het eerste leerjaar 1 keer online (via onze knop ‘praat met de juf’) laten lezen. Maar dit gaat niet met alle kinderen tegelijk.  Ik zou ze graag in groepjes van 5 of 6 aan de beurt willen laten komen.  Via onderstaande doodle-link kunnen jullie je kind inschrijven op het moment dat het voor jullie het beste past. Gelieve je kind maar op 1 moment in te schrijven zodat er voor iedereen een plaatsje is. We lezen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telkens van 13.00u tot 13.30u. En op woensdag ook om 11.00u. Leg voor het leesmomentje het leesboekje van kern 9 alvast klaar.

Het eerste leerjaar gaat telkens op maandag en woensdag om 11.00u een half uurtje online. Jullie kunnen erbij zijn via de knop ‘praat met de juf’ op de homepagina van onze website.

Graag had ik op het einde van deze week, via mail, ook een beetje feedback van jullie gekregen i.v.m. jullie ervaringen met het preteachen. Dit hoeft geen lang verslag te zijn! Gewoon kort vertellen wat loopt er goed/ minder goed, hoeveel tijd nemen de dagelijkse taakjes in beslag, andere opmerkingen, tips,… Dan kan ik daarmee,in de mate van het mogelijke, rekening houden in de planning van volgende week.

Nogmaals bedankt voor de vlotte samenwerking. Ik hoop dat we op deze manier zoveel mogelijk eersteklassertjes goed aan boord kunnen houden.

Groetjes,

juf Sabine