Derde leerjaar: werk voor thuis (week 2)

In de loop van vandaag hebben jullie allemaal thuis een bundel in de brievenbus gekregen, alsook het overzichtsblad met de taakjes voor week 2 en de leesbingo. In de bijlage vinden jullie het document nog eens terug. Lees dit goed door, want er zijn enkele nieuwe dingen bijgekomen!

Het bundeltje van taal dat jullie in de brievenbus hebben gekregen, is als EXTRA voor als de kinderen snel klaar zijn met het standaardwerk dat staat opgesomd op het blad. Dit bundeltje moet dus niet helemaal af zijn aan het einde van de periode. Hoe meer gemaakt, hoe beter natuurlijk.

Zouden jullie misschien een mailtje kunnen sturen naar mij om te bevestigen dat jullie het bundeltje hebben ontvangen? Met andere vragen of opmerkingen mogen jullie mij ook steeds contacteren.

nina.verstappen@sintjanschool.be

Hou jullie goed!