Corona-update: afstandsonderwijs bij quarantaine

Hier en daar zijn er kinderen die afwezig zijn. Voorlopig hebben deze nog geen gevolgen voor de andere kinderen van de klas.

Mogen we wel vragen aan alle ouders om de school telkens op de hoogte te brengen als je kind afwezig is? Zo kunnen we indien nodig de nodige maatregelen nemen.

Kinderen die niet ziek zijn, kunnen ook ofwel door opdrachten van de juf, ofwel door live les te volgen via de computer toch actief mee lessen volgen of bijblijven met de leerstof. Omdat dit sterk kan verschillen van klas tot klas of van kind tot kind, zal de leerkracht elke keer met de ouders contact opnemen zodat hier telkens de nodige afspraken over kunnen gemaakt worden.

Na de herfstvakantie schakelen we ook met onze school over naar code oranje. In de loop van volgende week zullen we jullie uitgebreid op de hoogte brengen wat dit allemaal inhoudt.