Corona-update 8/5/2020

Beste kinderen,beste ouders,

CORONA NEWS UPDATE | Omnicol

De voorbije dagen hebben we hard gewerkt om een opstart-scenario uit te werken voor onze school. We zijn zo goed als klaar om als school op een veilige manier op te starten.

Pas de voorbije uren zijn er de hoognodige richtlijnen gekomen i.v.m. het organiseren van (nood)opvang door scholen én gemeenten. Met alle mega-scholen hebben we een basisdocument samengesteld om deze noodopvang samen met de gemeente te kunnen organiseren. De praktische uitwerking laat nog wat op zich wachten… We hopen om tijdens/ na het weekend de nodige info te mogen ontvangen.

We beseffen dat deze schakel essentieel is om van de heropstart van de school een succes te maken.

We hadden vandaag heel graag ons hele verhaal uit de doeken gedaan, want daar zitten jullie waarschijnlijk wel op te wachten. Toch wachten we tot alle stukjes in de puzzel gelegd zijn zodat alles voor jullie van bij het begin duidelijk is. We vragen dus nog even geduld!

Directie en schoolteam