bosklassen dag 3

Hallokes,

Hier zijn we weer! Dag 3 is ten einde.. of toch bijna. Ze zijn met z’n allen hun tanden aan het poetsen en kruipen in hun slaapzak!

Het was vandaag een dag met alle soorten weer en activiteiten. We hebben regen gehad, zon gehad, koud en warm gehad. Dus ook een dag met allerlei soorten kledij: mutsen, regenjassen, handschoenen en T-shirts.. Ook een dag met verschillende activiteiten: fantastische dieren gezien en gewandeld langs de Meyerbeer.

Een dag met verschillende soorten van gemoedstoestanden: er zijn er die al moe zijn en ook al heel moe, maar evengoed die nog heel fit zijn en snel kunnen wandelen. Het eten is voor de ene ‘superlekker’ en voor de andere.. ja… ‘niet lekker’. Er zijn tranen gevloeid en er is heel hard gelachen..

Vandaag hebben we ook grote controle op de kamers gedaan. Ze hebben supergoed hun best gedaan.. maar door de opruimactie waren er verschillenden die hun kledij niet meer vonden?? Het zijn echt ‘sjareltjes’.

Morgen is het nog een zware dag.. we duiken de venen in en gaan het bosmuseum bezoeken. Laat ons hopen dat het weer wat meevalt.

Morgen zijn we er weer met meer … verhalen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.