Bosklassen dag 2

Dag iedereen,

Eerst en vooral willen we meedelen dat we de beste nacht ooit hebben gehad hier op de bosklassen. Onvoorstelbaar goeie slapers hebben jullie!

Daardoor konden we goed uitgerust aan onze dag beginnen. En of het een prachtige dag was. Met een stralend zonnetje vertrokken we met onze knapzak richting het centrum van Spa. Eerst een bezoek aan Spa Monopole, met de nodige weetjes in ons achterhoofd en een nieuwe outfit, konden we genieten van een lekker drankje.

Vervolgens zijn we richting het mooie park van Spa gestapt en hebben we in het zonnetje kunnen genieten van een lekkere picknick. Daar stonden we voor een groot raadsel en hebben we zelfs de technische dienst moeten aanspreken… What happens in Spa, stays in Spa… hihihihi

Na ons middagmaal waren we helemaal klaar om te beginnen aan onze beklimming. En ook hier hebben onze kinderen zich weer van hun beste kant laten zien. Sommigen LIEPEN zelfs de heuvel op. Aan de thermen konden we even halt houden en genieten in het zonnetjes van het panoramische uitzicht op de mooie stad Spa.

Nadat we weer wat slimmer waren geworden van de weetjes over Spa, zijn we terug richting onze villa gestapt. Even ontladen… Spelen, ravotten en vooral onze botten gaan dopen in het riviertje. Of ze droog geraken tegen vrijdag, zal nog een groot vraagteken zijn.

De foto’s zijn talrijk vandaag, gewoon omdat het een topdag was. Check dus zeker de website!

Tot morgen!

Team Bosklas