een dag uit het leven van de bosklassers: dag 3

Dag mama’s en papa’s,

Vandaag worden het enkele leuke anekdotes van de kinderen.

Deze morgen zijn we naar Wildlife in Coo vertrokken. Eerst met een treintje door het park. Dit vonden ze geweldig! Ze mochten de dieren eten geven vanuit het treintje en de dieren deden heel goed mee. Anekdote: Zitten hier ook apen en stokstaartjes? Nee, mannen, echt niet… Ik heb er toch gezien, juf! Straffe taal!

Nadien hebben we een dropping gedaan. We moeten er direct bij vertellen dat wij hier hele flinke kinderen hebben, want de organisatie had ons een verkeerd plannetje gegeven 🙁 , waardoor we in plaats van een uurtje, een uur en 50 minuten hebben gewandeld. Onze pizza stond gelukkig te wachten op ons in de refter. We hadden allemaal zo een grote honger dat ALLE pizza op was. Ze waren wel moe en daarbij deze anekdote: Juf? Moeten we na de pizza onze pyjama al aandoen? Euh nee, het is nog middag.. Oei, het lijkt al avond aan mijn benen te voelen.

Onze meisjes en jongens hebben zich na de pizza goed herpakt en hebben hier verschillende activiteiten gedaan. Bij het touwenparcours hebben sommigen zich overtroffen, bij de lasertag was iedereen bijna geraakt, de bosstep was heel zwaar, maar super leuk en bij de schattentocht hebben ze gezocht tot ze de code van de kluis gevonden hadden. Anekdote: Opdracht bij de schattentocht: Luister goed!! Vraag 8 moet je NIET doen, deze opdracht is weggevallen en moet je niet zoeken (de oplossing stond al genoteerd bij het antwoord). Nadat de eerste keuzeactiviteit om was, komt er een groepje die ALLE opdrachten hadden gevonden bij de juf aangelopen: Juf, we hebben 20 minuten gezocht naar de oplossing van vraag 8, er zelfs ruzie over gemaakt. We vinden het echt niet!! Maar jongens toch, je moest deze opdracht niet doen en daarbij de oplossing stond al in het rood bij het antwoord. Man, man, man, miserie, miserie, …

Douchetijd vandaag voor iedereen die wilde. Enkele anekdotes hier: eigen handdoeken werden door sommigen niet herkend, dus nemen we die maar van mijn buur ;-), sommigen komen met ALLES naar beneden, anderen hebben dan weer enkel en ook alleen maar enkel een handdoek rond zich gedraaid. Tja, het leven zoals het is …

Ja, zoals je leest, amuseren wij ons hier goed. We leren veel bij van elkaar…

Nu gaan de oogjes dicht en de snaveltjes toe.

De bosklassers

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.