een dag uit het leven van de bosklassers: dag 2

Dag iedereen,

Na een toch wel rustige nacht zijn we met z’n allen, goed gezind opgestaan! Met veel muziek en gedans gingen onze kleren heel vlug aan.

Het ontbijt met verse boterhammen en heeeeeeeel veel choco, vlogen in onze maag. De wandeling bergop, was dan weer eerder traag.

We hebben met z’n allen geproefd van de bron en hadden dan ook nog een beetje zon.

Door de beek helemaal naar beneden, was keiplezant. Sommigen geraakten niet droog aan de overkant.

We hebben de natte broeken en sokken dan maar uitgedaan en zijn dan vol aan het dansen gegaan.

Spa Monopole was onze volgende halte, met nadien in de klas een paar lessen. Helemaal niet erg, want we kregen in de fabriek een T-shirt en twee flessen.

Nu staan we klaar om te gaan eten. We zijn er zeker van, na deze vermoeiende dag, zullen ze veel fr…. 😉

Morgen een nieuw verslag, van weer een leuke dag!

De bosklassers.