bosklassen: dag 1

Dag allemaal,

Na een leuke busreis zijn we eerst toegekomen aan de grotten van Remouchamps. We hebben heel wat nieuwe dingen gezien en hebben flink naar de gids geluisterd. Spijtig genoeg konden we niet met het bootje in de grot varen, doordat er te weinig water was.

Daar hebben we ‘ons bokes’ opgegeten en zijn dan richting Spa vertrokken. Aan onze villa aangekomen, hebben we onze forsballen nodig gehad om de valiezen naar boven te krijgen. Maar met vele helpende handen is dat heel vlot gegaan. Valiezen uitladen, bedden opmaken, kleren wegleggen, … alles liep perfect! De bedden zijn uitgetest en goedgekeurd.

Nadien zijn we richting Spa getrokken en hebben we wat cultuur opgesnoven. Beetje later hebben we onze benen ingesmeerd en zijn we aan een stevige wandeling begonnen. Ja.. dan zien we wie de sportieve jongens en meisjes van Wikkevöst zijn. Met een halt aan de thermen en ‘ne goeie koek’ achter de kiezen zijn we terug gewandeld naar ons huis.

De beek hebben sommigen al héél goed verkend en de eerste vuile kledij ligt al in hun linnenzak. Het weer was er ideaal voor, geen druppel regen gehad!

Natuurlijk mogen we het heerlijke eten niet vergeten: soep, gratin dauphinois met erwtjes en worteltjes en kip. Als dessert een flan caramel, waar er verschillende kinderen twee of zelfs meer van gegeten hebben.

We gaan hier afronden want anders is de inhoud van hun brief geen verrassing meer. We hopen dat het bed, inderdaad een goed bed is en dat de ogen heel vlug zullen sluiten.

Vele lieve groetjes,

De bosklassers

PS: de foto’s staan op google drive, onder bosklassen (dag 1)