American Games 5de lj.

Op dinsdagvoormiddag 11 juni 2019 nemen de leerlingen van het 5de deel aan “American Games”, een schoolsportproject van MOEV.

MOEV is dé door de Vlaamse Overheid erkende organisatie voor beweging in onderwijs. Zij stimuleren sportbeoefening bij alle leerlingen, ongeacht hun bekwaamheid.

“American Games” is een bewegingslandschap waar de kinderen kunnen proeven van basisvaardigheden uit baseball, American football, frisbee, kinn-ball, …spel en sportspelen die behoren tot de bewegingscultuurgebieden die momenteel belangrijk zijn in de maatschappij.

Wij verwachten de leerlingen om 8.20 uur op school met een fiets die in orde is en op slot kan.

Wij vertrekken stipt om 8.30 uur met de fiets naar de sporthal in Heist-op-den-Berg en we dragen ons fluovestje.

De kinderen komen bij voorkeur in sportieve kledij naar school en brengen sportschoenen mee die ze ter plaatse kunnen aandoen.

De kinderen brengen in een rugzakje voldoende water mee, een gezond tussendoortje en boterhammen voor ‘s middags.  Alle leerlingen blijven eten op school.

Deelnemen aan deze activiteit kost € 3,00. Dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

Sportieve groetjes,

juf Hannelore, juf Anita en juf Sofie