Leeruitstap naar het bos – 5de lj.

Op maandagnamiddag 3 juni 2019 gaan de leerlingen van het 5de naar het groendomein ‘De

Averegten’ in Hallaar.

Samen met de boswachter gaan de leerlingen op natuurontdekking tijdens een twee uur durende wandeling in het bos

In dit groendomein krijgen kinderen de kans om vertrouwd te geraken met de levende natuur. Het natuureducatief aanbod koppelt leren en beleven aan elkaar. Natuur gaat pas leven als je het mag aanraken, ruiken en zien. Als je ervan mag genieten. Wij willen de ‘groene vonk’ laten overslaan en dat op een enthousiaste en speelse wijze!

Tijdens de middag blijven alle leerlingen eten op school, want wij vertrekken om 12.30 uur met de bus naar het bos. Wij zijn terug op school om 15.45 uur.

De leerlingen dragen gemakkelijke stapschoenen en wandelkledij naargelang het weer.

De kinderen brengen in een klein rugzakje voldoende water mee en een gezond tussendoortje.

Het vervoer kost € 4,00.  Dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

Het wordt alvast een mooie en leerrijke schooluitstap.

Met vriendelijke groeten,

juf Anita en juf Hannelore