Alles met de bal 3lj. en 4lj.

Op donderdagnamiddag 4 april 2019 neemt uw zoon/dochter deel aan “Alles met de bal”,

een schoolsportproject van MOEV.

MOEV is dé door de Vlaamse Overheid erkende organisatie voor beweging in onderwijs.

Deze sportactiviteit gaat door in Vrijetijdscentrum De Mixx te Herselt..

“Alles met de bal” is bestemd voor kinderen van 3de en 4de leerjaar.

“Alles met de bal” is een bewegingslandschap rond de magische wereld van de BAL.  Het tracht de kinderen te boeien met een waaier van spelletjes, estafetten en ploegspelen met verschillende ballen, van knikker tot basketbal.  Elk spel wordt begeleid door een juf (of andere medebegeleiders).

De leerlingen van het 3de en 4de blijven ’s middags eten in de school, want wij vertrekken om 12.15 uur.

De kinderen komen bij voorkeur in sportieve kledij naar school.  De leerlingen brengen sportschoenen mee die ze ter plaatse kunnen aandoen.

Deelnemen aan deze activiteit kost € 3,00.  Dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

Sportieve groetjes,

juf Marie, meester Freddy, juf Karin en juf Liesje