OPROEP MUZIKALE BEGELEIDING CARNAVALSTOET

Ook dit jaar vieren we carnaval met een verkleedpartij. We gaan met alle klassen van lagere school en kleuterschool op vrijdag 1 maart  2018 (als het weer het toelaat) een stoet maken die door de dorpskern trekt.

Deze stoet wordt georganiseerd door onze beide fanfares en samen met de kleuterschool worden we uitgenodigd om mee te stappen.

Zijn er misschien vaders of moeders, opa’s of oma’s, nonkels of tantes, broers of zussen of andere sympathisanten die hieraan willen meewerken?

Kan u een instrument bespelen en bent u vrij op vrijdagnamiddag 1 maart, stuur dan een mailtje naar secretariaat@sintjanschool.be of vul onderstaand strookje in en bezorg dit zo vlug mogelijk terug aan de school (en dit ten laatste op maandag 18 februari).

Indien er genoeg interesse is, kunnen we verdere afspraken maken!

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Het schoolteam lagere school en kleuterschool

—————————————————————————————————————————————————————-

NAAM:

ADRES:

zou graag meewerken aan de muzikale begeleiding van de carnavalstoet van de school.