Interscholenzwemwedstrijd

Door de gemeentelijke dienst “Sport en recreatie” worden er voor de scholen twee belangrijke sportieve evenementen ingericht.
Op 22 september deden we mee aan de Interscholencross en op 27 februari kan je deelnemen aan de Interscholenzwemwedstrijd.

Omdat we sport op school erg belangrijk vinden, hopen we dat veel jongens en meisjes hieraan zullen meewerken. Maar we rekenen ook op uw medewerking, beste ouders.

Om aan de zwemwedstrijd te Heist-op-den-Berg deel te nemen, is het wel nodig dat uw kind een lengte van 25 m ononderbroken kan zwemmen. Ze hoeven daarom geen wedstrijdzwemmers te zijn!

De Interscholenzwemwedstrijd gaat door op woensdagnamiddag 27 februari 2019 om 14.00 uur in het gemeentelijk zwembad (Lostraat). Omkleden vanaf 13.30 uur.
De individuele proeven gaan telkens over 25 m.

Als uw kind wil deelnemen, vragen we onderstaand strookje (of een zelfgeschreven briefje) vóór 31 januari 2019 in te vullen en mee te geven naar school.

De directeur,
Christel Lambrechts
✂—————————————————————————————————————–

Mijn kind(eren):

…………………………………………..……….. leerling van het ………… leerjaar

zal/zullen op woensdag 27 februari 2019 deelnemen aan de Interscholenzwemwedstrijd.

Handtekening ouder(s),     ………………………………………..