1ste leerjaar coronaweek 2

Goedemorgen mama’s, papa’s, vrienden en vriendinnetjes.

We zijn zonet begonnen aan onze 2de toch wel ongewone werkweek. Via de verbeterbox bij mijn brievenbus en de bingeltaakjes heb ik gemerkt dat een paar zeer ijverige eersteklassertjes al bijna door alle taakjes heen zijn. Knap gewerkt hoor! Jammer genoeg heb ik ook enkele kinderen nog niet of nauwelijks in actie gezien op bingel. Hopelijk zijn zij niet in vakantiemodus geraakt. Er worden elke week nieuwe taakjes klaargezet. Het is de bedoeling dat iedereen, in de mate van het mogelijke, deze taakjes verspreid over de ganse week afwerkt. De juf houdt de resultaten van thuis uit in de gaten en kan op die manier eventuele problemen detecteren en helpen oplossen.

De ijverige bijtjes die graag extra taakjes op papier hebben mogen mij altijd via mail een seintje geven. Ik bezorg ze dan zo snel mogelijk via jullie brievenbus. Ook onze boekenwurmen wil ik uit de nood helpen. Stop de uitgelezen boekjes in de verbeterbox, stuur via mail een foto van je boekenlijst (Zodat de juf weet welke boeken je al gelezen hebt!) en dan bezorgt de juf jou enkele nieuwe leesboekjes.

Veel oefenplezier, goede moed en een dikke knuffel,

Juf Sabine