Vakantieaanbod (uitgeverij Van In)

Beste ouder

Door de coronacrisis zal het belangrijk zijn dat de kinderen op een speelse manier de geziene leerstof blijven onderhouden tijdens de zomervakantie.

Zo kunnen ze zo goed mogelijk voorbereid aan het nieuwe schooljaar beginnen! Uitgeverij VAN IN heeft hiervoor een interessant aanbod.

Bingel is – zoals steeds –  tussen half juli en half augustus gesloten voor onderhoud, maar via het Vakantieaanbod (Zomerbingel-app en/of Vakantiekalender) kunnen de kinderen tijdens de grote vakantie blijven oefenen. De Zomerbingel-app baseert zich op de oefenresultaten van elk kind in Bingel gedurende het voorbije schooljaar. Zo krijgt elk kind een gepersonaliseerd aanbod dat inspeelt op de leergebieden waar het best extra voor oefent.  De Vakantiekalender biedt elke dag van de grote vakantie een oefenblaadje aan dat voorbereidt op de start van het volgende schooljaar. (lees hier meer)

Bestellen kan via deze link (1 formulier per gezin volstaat; graag op naam van het oudste kind):

Je kunt nu al de demoversie in de App Store of via Google Play downloaden. Zo weet je zeker of de Zomerbingel-app compatibel is met je smartphone of tablet.
Midden juni wordt de bestelling op de school geleverd. Het secretariaat zal deze via het oudste kind naar huis meegeven naar huis of je uitnodigen om deze op school af te halen.