Vrije dagen

• Op woensdag 23 januari 2019 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.
  • Op woensdag 13 februari 2019 is het geen school wegens een facultatieve verlofdag.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze vrije dagen, dient u zelf tijdig (minstens 7 dagen op voorhand) contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Interscholenzwemwedstrijd

Door de gemeentelijke dienst “Sport en recreatie” worden er voor de scholen twee belangrijke sportieve evenementen ingericht.
Op 22 september deden we mee aan de Interscholencross en op 27 februari kan je deelnemen aan de Interscholenzwemwedstrijd.

Omdat we sport op school erg belangrijk vinden, hopen we dat veel jongens en meisjes hieraan zullen meewerken. Maar we rekenen ook op uw medewerking, beste ouders.

Om aan de zwemwedstrijd te Heist-op-den-Berg deel te nemen, is het wel nodig dat uw kind een lengte van 25 m ononderbroken kan zwemmen. Ze hoeven daarom geen wedstrijdzwemmers te zijn!

De Interscholenzwemwedstrijd gaat door op woensdagnamiddag 27 februari 2019 om 14.00 uur in het gemeentelijk zwembad (Lostraat). Omkleden vanaf 13.30 uur.
De individuele proeven gaan telkens over 25 m.

Als uw kind wil deelnemen, vragen we onderstaand strookje (of een zelfgeschreven briefje) vóór 31 januari 2019 in te vullen en mee te geven naar school.

De directeur,
Christel Lambrechts
✂—————————————————————————————————————–

Mijn kind(eren):

…………………………………………..……….. leerling van het ………… leerjaar

zal/zullen op woensdag 27 februari 2019 deelnemen aan de Interscholenzwemwedstrijd.

Handtekening ouder(s),     ………………………………………..

Fietsverlichting

Binnenkort komt de politie de fietsverlichting controleren van alle fietsen.

Zorg ervoor dat de fiets van je kind in orde is.

Het schoolteam

Vrije dag voor de leerlingen

Op woensdag 21 november 2018 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Noteer alvast deze vrije dag in uw agenda.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang die dag, dient u zelf tijdig (minstens 7 dagen op voorhand) contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Adreswijziging school

Vanaf heden heeft onze school een nieuw adres.

Oud adres: Paradijzen 16

NIEUW ADRES: PASTORIESTRAAT 26

Vanaf nu zullen wij enkel dit adres nog gebruiken in onze correspondentie.

Schoolfotograaf

Naar jaarlijkse gewoonte komt de schoolfotograaf op bezoek. Dit jaar op WOENSDAG 10 OKTOBER 2018.

Deze activiteit heeft de goedkeuring van de schoolraad.

Van alle kinderen wordt een individuele foto genomen en ook een klasfoto.

Er bestaat ook de mogelijkheid om broertjes en/of zusjes van onze school samen te fotograferen.  Als u voor deze mogelijkheid kiest, vragen we, dat u uw keuze schriftelijk bevestigt.

Natuurlijk, beste ouders, blijft het aankopen van foto’s voor u geheel vrijblijvend.

Christel Lambrechts,

—————————————————————————————————————————————————-

Ondergetekende,

ouder van …………………………………  en van ………………………..………………

leerlingen van het ………………… en het …………………… leerjaar,

wenst dat er een foto genomen wordt samen met broer of zus.

Handtekening ouders, ……………………….

Het ingevulde briefje zo vlug mogelijk afgeven in de klas, ten laatste op vrijdag 5 oktober “18.

Een zelfgeschreven briefje mag ook, dan hoef je het invulbriefje thuis niet af te drukken.

Facultatieve verlofdag

Op maandag 1 oktober 2018 is het geen school wegens een facultatieve verlofdag.

Pedagogische studiedag

Op woensdag 19 september 2018 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Noteer alvast deze vrije dag in uw agenda.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Mega-spelenpaleis 2de lj.

Op donderdagnamiddag 17/01/2019 gaan onze leerlingen van het 2de leerjaar zich sportief uitleven tijdens het “Mega-spelenpaleis”, een schoolsportproject van MOEV.

MOEV is dé door de Vlaamse Overheid erkende organisatie voor beweging in onderwijs.

Deze sportactiviteit gaat door in Vrijetijdscentrum De Mixx te Herselt..

Van de leerlingen verwachten we dat ze die dag sportkledij dragen. Dit is broek, turntruitje, sportschoenen met lichte zool of turnpantoffels.

Voorzie in een kleine rugzak een drank en/of droge koek.

We vertrekken om 12.10 uur, dus iedereen eet op school!

In Herselt vertrekken we terug om 15.10 uur!

De prijs per leerling voor dit project bedraagt € 3,00.  Dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

Sportieve groetjes,

juf Kim

Theatervoorstelling ‘Show’ – 5de en 6de lj.

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar gaan op dinsdag 11 december 2018 naar de theatervoorstelling ‘SHOW” in het Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

Deze uitstap (theatervoorstelling en bus) kost per leerling € 9,00.

Dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

Vriendelijke groeten,

Leerkrachten 5 en 6

Mega-sportdag 1ste en 2de lj.

Op maandag 10 december 2018 hebben de leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar een sportdag.

Deze activiteit zal doorgaan in De Sporthal in Heist-op-den-Berg en wordt georganiseerd door de sportdienst van de gemeente.

De sportdag begint stipt om 9.15 uur en eindigt om 15.00 uur.  Wij vragen de leerlingen om tijdig op de school aanwezig te zijn, want wij vertrekken stipt om 8.45 uur met de bus naar de sporthal.

De leerlingen hebben hun turntruitje van de school reeds aan en brengen een klein rugzakje mee met boterhammen, drank, gezonde tussendoortjes en hun turnpantoffels.

De leerlingen krijgen ’s middags een drankje.

Per leerling wordt € 5,00 gevraagd om deel te nemen (deelname + bus + drank), dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

Sportieve groetjes,

juf Griet, juf Kim en juf Marita